Coachning

med Hélène

Vem är Hélène?

Hélène är en erfaren och professionell livscoach som har ägnat sitt liv åt att hjälpa andra att övervinna hinder och hitta lösningar som passar just dig och dina unika behov. Med en gedigen bakgrund och internationella certifieringar, har Hélène utvecklat en omfattande kompetens inom områden som stresshantering, personlig utveckling och välmående.

Expertis inom Stresshantering och Hälsa

Hélène är specialiserad på att hjälpa människor som står inför utmaningar som stress, svåra diagnoser, jobbiga relationer, arbetsrelaterade problem eller livsförändringar. Genom aktivt lyssnande och användning av specifika coaching verktyg hjälper Hélène dig att ta steg framåt och hitta lösningar som passar just dig. Hon har en förståelse för hur stress och påfrestningar kan påverka vår hälsa och välbefinnande och arbetar målinriktat för att hjälpa dig nå dina mål.

Målmedveten Coachning för Resultat

Hélène erbjuder en målinriktad coachning som utförs över en serie sessioner, vanligtvis 8-12 till antalet. Genom denna strukturerade process hjälper hon dig att identifiera dina mål och utveckla konkreta steg för att nå dem. Oavsett om du behöver livscoaching, ledarskapscoaching eller interkulturell coaching på tyska eller engelska, är Hélène här för att stödja dig på din resa mot förändring och personlig utveckling.

Internationella Certifieringar och Gedigen Utbildning

Hélènes internationella certifieringar som DCVT, FCG och AEVO vittnar om hennes engagemang för professionell excellens och konstant lärande. Hon har genomfört internationella coachningsutbildningar, inklusive ”Coaching für Fach und Führungskräfte,” och ”train the trainer” utbildning hos Coatrain© coaching & personal training GmbH i Hamburg, Tyskland. Denna omfattande utbildning gör henne till en kompetent och pålitlig resurs för de som söker förändring och utveckling.

Oavsett om du befinner dig i en utmanande situation, söker vägledning för att förbättra ditt liv eller behöver stöd på vägen till dina mål, kan du lita på Hélène för professionell coachning och stöd. Med hennes hjälp kan du hitta vägen framåt och nå dina mål för en bättre och mer balanserad framtid.

Smärta, Stress, Trauma och Chocker.

Om du kämpar med smärta, stress, trauma eller chocker och vill lära dig hur du kan återfå kontrollen över ditt nervsystem och din hälsa, är jag här för att hjälpa dig. Som en coach med personlig erfarenhet kan jag erbjuda dig vägledning och verktyg för att förbättra din livskvalitet.

Min Resa i Korthet

Som coach vill jag även dela med mig av min egen resa för att inspirera andra att övervinna sina utmaningar och smärta. Jag kunde gå från att vara sängliggande och begränsad av smärta till att leva ett aktivt och hälsosamt liv. Genom att använda tekniker som meditation, djupandning, stresshantering, coaching samtal, ört behandlingar och MWO lyckades jag ta kontroll över mitt nervsystem och smärthantering.