Multiwave Oscillator (MWO)

MWO är en Frekvens/Bioresonansmaskin gjord efter originalritningarna från Nikola Tesla och Goerges Lakovsky i kombination med Dr. Rife

Cellrevitalisering

Vad är Multiwave Oscillator?

En Multiwave Oscillator genererar ett frekvensfält med högfrekventa och harmoniska vibrationer. Detta fält ökar cellmembranspänningen och hjälper cellerna att reparera sig, vilket aktiverar  immunförsvaret på tex plantor.

MWO hjälper:

Ökningen av cellspänningen hjälper cellen att motstå infektioner genom att använda kroppens egen förmåga att bekämpa infektionen (men påverkar inte smittämnet direkt). Genom att lägga till Rife-lampan till MWOn, får man en synergisk effekt: MWO förbättrar förmågan att förstöra infektionen medan Rife-lampan förstör patogenen (smittämnet), genom att använda andra specifika frekvenser.

Genom att höja den oscillerande frekvensen för varje atom i tex en planta, ökar vi hastigheten med vilken immunförsvaret fungerar och eliminerar de negativa toxiner.

MWO´n ökar syresättninge. Den ökar utsöndringen av slaggprodukter och hjälper tex. plantor att bli av med obalanser.

Cancer:

Georges Lakhovsky såg utvecklingen av sjukdom som i huvudsak en kamp mellan värdcellernas resonanssvängningar kontra svängningar som härrör från patogena organismer/cancerceller och därför tillverkade han denna maskin på 1920-1930 talet i Frankrike, som kom att stå på olika sjukhus i hela europa under 1930-1950-talet. Läs gärna hans egna Historia om sin uppfinning. Hans bok heter 

Cellaktivering:

MWO´n återställer cellerna till ett mer vitalt tillstånd vilket ger ett friskare utseende av tex en planta.

 

Vill du köpa en MWO?

Gå till vår shop: Köp MWO frekvensmaskin

Vi är återförsäljare för Norden.

Om du vill veta mer om MWO´n, maila oss gärna på info@4urhealth.se för att boka en informationstid. 

De klinker som använder MWO i Sverige är:

Nyava.se

4urhealth.se

Stressfrisk.se/

nu i Norrtälje mejla info@4urhealth.se för mer info.

 

 

 

Vilka MWO sittningar finns det?

4URHEALTH erbjuder en mängd olika saker som cellaktivering, coachning och hälsosamtal, se länken nedan för mer information. Vi finns på bokadirekt och du kan även betala med ditt friskvårdsbidrag hos Epassi.