⭐⭐⭐⭐⭐

Alla tummar upp👍
Jag har nu fått flera behandlingar för olika åkommor och har märkt en förbättring varje gång. Före behandlingen var det ett samtal där jag kunde berätta vad jag saknade eller vad jag skulle vilja förbättra och sedan föreslogs en behandling för mig. Utöver behandlingen hade Hélène några bra tips på vad jag mer kunde göra för att förbättra mina symtom.
De första behandlingarna var mot min ständiga trötthet och brist på energi – det fungerade utmärkt för mig: efter första passet märkte jag hur underbart avslappnad jag var efteråt och efter ytterligare pass hade jag mer energi igen. Nästa del av behandlingen gällde då mina blå ådror på ett av mina smalben: Hélène behandlade dem också med gevärslampan och efter några behandlingar har de blivit betydligt mindre. Allt som allt, med varje behandling har jag alltid känslan av att min kropp laddas och regenereras och jag känner alltid att jag är i goda händer med Hélène.
Jag kan bara rekommendera alla att prova det själva.👍